Bioslimming Bodywrap

Bioslimming is de enige wetenschappelijk bewezen wrap en heeft awards gewonnen voor beste anti-cellulite behandeling en beste countouring.
Bioslimming Active bodywrap is ook in 2020 bekroond voor allerbeste anti-cellulite & beste lichaamsbehandeling.

Door de Bioslimming Bodywrap zie je binnen 1 behandeling al zichtbare resultaten als verlies van vocht- en vetophopingen op de maagstreek, de onderbuik, op de billen en bovenbenen. Een stevigere huid en een bevordering van de microcirculatie in het algemeen, wat bevordelijk is voor de aanmaak van collageen op de langere termijn. Bioslimming is een methode waarbij je met verschillende gels die boordevol plantaardige stoffen zitten (caffeine, etherische oliën, algen extracten en thermische stoffen zowel warm als koud). Deze worden stevig wordt ingemasseerd. De cafeïne heeft een sterk stimulerend effect op de stofwisseling, versnelt de bloedcirculatie en versnelt de vetverbranding. De vetverbrandingseigenschappen van cafeïne worden versterkt met algen extracten die in de Bioslimming formules worden gebruikt. Op unieke wijze gebruikt Bioslimming beide thermische componenten: warm en koud! Op deze wijze wordt de behandeling nog intensiever. Dit betekent dat de ingrediënten de huid dieper doordringen, de plaatselijke doorbloeding verhoogt en de lymfedrainage wordt gestimuleerd.
De etherische oliën hebben een kleine molecule. Vanwege hun kleine omvang en snelheid en lipide-achtige eigenschappen, kunnen ze de tweede huidlaag binnen komen. De etherische oliën die worden gebruikt in de formules hebben de onderstaande eigenschappen:
•    Reduceren van giftige- en andere afvalstoffen in het lichaam
•    Verbeteren van van de bloedcirculatie
•    Versnellen vet verbranding en verzachten de huid
•    Stimuleren van de lymfe
•    Ontgiften van de huid
•    Vochtafvoer

Bioslimming  heeft krachtige cosmetische, maar ook genezende effecten: het is ideaal voor diegene die moeite heeft om af te vallen en vetten te verbranden, worstelt met een trage spijsvertering of opgeblazen gevoel, een niet optimaal werkend lymfe-systeem en last van cellulite of striae.

Bioslimming - de oplossing voor cellulite
Bioslimming richt zich op de 3 elementen van cellulite:
•    het collageen
•    verminderen van vet (ophopingen)
•    verbetering van de bloedcirculatie

Voor de behandeling:
Gelieve goed te scrubben en geen bodylotion te gebruiken.

Na de behandeling:
De ingredienten werken nog tot 12 uur na de behandeling door. Ik raad aan om 3 à 4 uur na de behandeling te wachten met douchen.