Bicom BodyCheck BBC

 

De Bicom BodyCheck maakt een zeer uitgebreide energetische scan van het totale lichaam binnen een aantal minuten. De scan levert informatie over de situatie van de organen, weefsels en cellen, classificeert de mate van aanwezige belastingen en degeneratieve processen en bepaalt de mogelijke oorzaken (allergenen, toxines, pathogenen etc.).

 


De Bicom BodyCheck is gebaseerd op het kwantumfysische inzicht dat alle materie tot in de kleinste deeltjes specifieke frequenties genereert. De scanmethode van de Bicom BodyCheck is vergelijkbaar met het zoeken naar frequenties (zenders zoeken) bij een radio. Simpel gezegd stuurt de Bicom BodyCheck zeer zwakke klokpulsen in een breed frequentiegebied als draaggolfsignaal naar het lichaam en meet vervolgens de echo. De via de headset opgenomen trillingspatronen worden met behulp van complexe software vergeleken met de inhoud van de uitgebreide database. Daarbij wordt de afwijking van de optimale toestand berekend. De evaluatie van de responssignalen wordt grafisch weergegeven op anatomische scanafbeeldingen. Zo kunnen disharmonische afwijkingen in het organisme in een vroeg stadium worden gesignaleerd.

Bij gevonden energetische verstoringen doet de software suggesties voor mogelijke oorzaken en geeft een lijst van energetisch bijpassende allopathische of homeopathische middelen, geneeskrachtige planten, bach-bloesems of helende-steenenergie, maar ook voedingsstoffen of voedingssupplementen.
Met behulp van de BBC behalen we snel en nauwkeurig een analyse waardoor er sneller en doeltreffender therapeutische stappen bepaald kunnen worden.