Kleurenanalyse

Kleurenanalyse en kleuradvies

Vraagt u zich ook wel eens af: waarom trek ik bepaalde kledingstukken niet aan?  Of koopt u ook wel eens iets wat in de winkel leuk staat, maar thuis in de kast blijft hangen? Iedereen kan rood, blauw, groen en geel dragen. Waarom staat bij de een rood wel en bij de ander niet?

Het antwoord is de tint van de kleur. Kleuren beïnvloeden ons leven, meer dan we denken. Doe een kleurenanalyse en ontdek waarin u het beste 'uit de verf' komt!

De analyse

Bij een kleurenanalyse kijken we naar de ondertoon van uw huid, kleur ogen en haarkleur. Dan zult u begrijpen waarom de ene kleur u flets en bleek maakt terwijl de andere kleur u een gezonde blos geeft. Met behulp van kleurdoeken bekijken we welke kleuren deze harmonie versterken en daarom goed bij u passen. 
Ik werk met het 10 seizoenensysteem, dat zijn de meest uitgebreide varianten van het lente, zomer, herfst en winter kleurenschema. Ook wordt er gekeken naar de juiste kleuren voor make-up (foundation) en een haarkleuradvies.

Het resultaat

U weet welke kleurtinten u mooi staan en welke kleuren u de juiste uitstraling geven, bijvoorbeeld vriendelijk of krachtig. Ook weet u nu met welke kleuren u er stralender uit ziet, uw ogen sprekender lijken en uw huid zachter overkomt.  Na een kleurenanalyse bespaart u veel tijd en geld, omdat u veel gerichter kleding kunt kopen. U gaat daarna bewuster winkelen met de kleurenwaaier. Geen miskopen meer, wat kleur betreft! Het vergroot uw zelfvertrouwen, als u weet dat u er goed uitziet!

Na afloop krijgt u een uitgebreide 48 kleurenwaaier mee.