Vavin, Hydropeptide en Cholley

VAVIN

Lavienja Schreurs-Braam, gezondheidswetenschapper en oprichtster van Vavin, kan vanuit eigen ervaring meepraten over huidproblemen. In de zoektocht naar een product dat haar problemen oplost, raakt ze in haar pubertijd keer op keer teleurgesteld. Beloftes blijken loos en beweringen onjuist. Na haar studie besluit ze daarom op zoek te gaan naar de waarheid binnen de cosmetica. Woonachtig in de buurt van Rue Vavin in Parijs, ontwikkelt Lavienja haar eerste ideeën voor haar eigen cosmeticamerk. Eenmaal terug in Nederland werkt ze samen met cosmetoloog Patrick Gonry aan de ontwikkeling van de complete productlijn. Een lijn met producten waarbij het draait om de inhoud en niet om het verleiden van consumenten met onrealistische claims. No-nonsense; waar voor je huid.

De serie Vavin huidverbeteringsproducten is het resultaat van de zorgvuldige samenstelling van die ingrediënten die de huid echt nodig heeft. Lavienja selecteert elk ingrediënt zorgvuldig, gebruikmakend van haar uitgebreide wetenschappelijke kennis over de werking van de huid. Ze is transparant en oprecht over wat de producten wel, maar ook wat ze niet voor je doen. Ze voorziet haar producten van heldere en eerlijke informatie. Vavin wordt niet als wondermiddel gepresenteerd. Vavin ondersteunt de huid zijn werk te doen op de meest effectieve wijze. Hierdoor is de huid in staat zichzelf te herstellen en gezond te houden.

De gezondheid van de huid is van veel interne en externe factoren afhankelijk, zoals erfelijkheid, voeding, hormonen en je mentale gesteldheid. En Vavin weet: de ene huid is de andere niet. Alleen met een advies op maat kunnen de producten echt goed hun werk doen. Om die reden werkt Vavin bewust samen met een netwerk van huidprofessionals, zoals schoonheidsspecialisten en dermatologen. De huid- en cosmeticakennis van Lavienja & Patrick wordt voortdurend gedeeld met deze professionals middels cursussen en trainingen. Zo kunnen zij zich verder ontwikkelen en kunnen ze jou nog beter adviseren en behandelen.

 

HYDROPEPTIDE

HydroPetptide gebruikt de principes van epigenetica. De huid aangemoedigd om gunstige activiteiten zoals collageenproductie en celvernieuwing AAN te zetten en ongewenste reacties zoalas hyperpigmentaie en gevoeligheid UIT te schakelen. Peptiden zij. Cel-boodschappers. Peptiden zitten van nature in onze huid, deze eiwitten worden dan ook direct herkend door onze huid volledig opgenomen. HydroPeptide gebruikt meer dan 60 verschillende soorten peptiden in combinatie met groeifactoren, botanische Stamcellen, vitaminen, mineralen en anti-oxidanten, triple hyaluronzuir, probiotixa en natuurlijke huidverhelderaars. Deze slimme mix van peptiden in hoge concentraties zorgt voor geweldige resultaten. Daarom staat HydroPeptide in de top 5 van beste anti-aging merken. Dit exclusieve merk wordt alleen in professionele instituten verkocht.

 


 

CHOLLEY

Cholley combineert Zwitserse wetenschappelijke ontdekkingen op het gebied van fyto-cosmetica met de bewezen deugden van geneeskrachtige (Medicinale) therapeutische werking van planten.

In 1972, dr. Masset de Vallefort, internationaal bekende Zwitserse farmacoloog (Een farmacoloog onderzoekt naar de effecten van geneesmiddelen of andere stoffen op het lichaam), zijn laboratorium heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen fyto-cosmetische behandelingen en productie van hoge kwaliteitsproducten. Vandaag wordt dit laboratorium nog steeds beschouwd als een leider op dit gebied.

In 1990 werd het bedrijf overgenomen door Cholley, een cosmetische huidspecialist, en haar broer Rick, een chemisch ingenieur. Beide zijn afstammelingen van een Perzische adellijke familie, die eeuwenlang heeft hun eigen schoonheid recepten ontwikkelde met zorgvuldig geselecteerde kruiden. Ze hebben een perfecte synergie tussen een traditionele know-how en de moderne wetenschap, die aanleiding geeft tot krachtige nieuwe behandelingen op het gebied van corrigerende esthetiek.

Cholley is bekend om zijn anti-aging behandelingen, waaronder Phytocell ICRAMP op basis van Stamcellen. De BIOREGEN HYALURONIC® PROGRAM, is een intensieve, herstellende en hydraterende behandeling die zichtbaar het uiterlijk en de verzorging van de huid verbetert. Ideaal voor de huid die de eerste tekenen van droogte of veroudering, rijpe en gevoelige huid.