Dermatude Meta Therapy

Dermatude Meta Therapy is de nieuwste innovatie in de schoonheidsbranche op het gebied van microneedling, een opvolger van de Dermaroller en de Dermapen. Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation therapy. Dermatude combineert de voordelen van diverse huidverbeteringstechnieken in een - 100% natuurlijke - unieke methode voor:

  •  Huidverjonging
  •  Huidverbetering
  •  Hydrateren
  •  Herstellen

 

Vanaf het vijfentwintigste levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid wordt dunner, de doorbloeding slechter en er is minder aanmaak van collageen en elastine. Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit, maar wordt versneld door factoren als overmatig UV licht, airco, stress, invloed van vrije radicalen zoals luchtvervuling, verkeerde voeding en genotsmiddelen zoals alcohol en roken.

Her-activeer de collageen en elastine productie van de huid van binnenuit

Meta Therapy stimuleert het herstelmechanisme van de huid en die gaat weer collageen en elastine produceren. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf, van binnenuit.