Lymfedrainage

                                              lymfe drainage

Lymfedrainage EMS

Lymfedrainage wordt aangeraden als de lymfestroom ,de afvoer van de afvalstoffen, slecht werkt. Dit is merkbaar bij het vasthouden van vocht, hoofdpijn, spierkrampen in de benen vermoeidheid, lusteloosheid, stress, rusteloze benen, altijd koude voeten en slechte genezing van wondjes.

De behandeling

Eerst wordt de lymfestroom gemeten en gekeken of er blokkades zijn. De EMS Lymfedrainage werkt met electroden. Voor de behandeling worden er 24 stroomgeleidingspads op uw lichaam aangebracht. Deze electroden geven prikkels af die de lymfestromen weer gaan activeren; lymfeblokkades worden opgeheven en de spieren worden versterkt. D.m.v. electrische impulsen worden de spieren in het lichaam gestimuleerd om aan te spannen.

Resultaten van de EMS lymfedrainage

  • Directe lymfedrainage
  • Vetverbranding
  • Cellulite vermindering
  • Spierversteviging, ook buikspieren.
  • Vitaliteitsverbetering

 

De beste resultaten worden behaald bij een aantal behandelingen kort achter elkaar. Het is aan te bevelen om het daarna bij te houden, bijvoorbeeld eenmaal per maand, dit naar gelang uw klachten en wensen. Het effect van de EMS behandeling wordt nog verstrekt, door een combinatie van voeding, lichaamsbeweging en eventueel ontgiften van uw lichaam door middel van de Body Contour Wrap.

Ook de Manuele lymfedrainage is mogelijk, volgens de Dr. Vodder methode.                                              Trainingen en ervaring met lymfedrainage apparaten.